Over FlexIEbel

Werkwijze

FlexIEbel is een innovatief advocatenkantoor dat gelooft in een persoonlijke en pragmatische aanpak van uw juridische vragen en uitdagingen op het gebied van commerciële en corporate contracten, IT en IE.

Wij zijn ervan overtuigd dat juridische dienstverlening mensenwerk is en zal blijven. Uiteraard heeft FlexIEbel tal van standaardmodellen ontwikkeld op basis waarvan efficiënt een eerste basis kan worden opgesteld voor een overeenkomst of advies. Een standaardmodel sluit echter onvoldoende aan op de belangen en de doelen die belangrijk zijn voor uw onderneming. Een geautomatiseerd systeem kan bepaalde afwegingen simpelweg niet maken. De specialistische kennis van een advocaat blijft daarom noodzakelijk voor het beste resultaat.

FlexIEbel werkt waar mogelijk met écht vaste prijzen en hanteert geen additionele kantoorkosten. Dit zorgt ervoor dat u als cliënt beter in staat bent uw juridische kosten te budgetteren en voorkomt onenigheid over de rekening achteraf.

FlexIEbel is als program partner verbonden aan StartLife in Wageningen.

Internationaal netwerk

Vanwege de jarenlange ervaring van haar medewerkers in de (internationale) advocatuur is FlexIEbel goed in staat u te adviseren bij grensoverschrijdende zaken. Aangezien uw onderneming vanuit Nederland opereert, streeft FlexIEbel ernaar deze zaken vanuit het Nederlandse recht in te steken.

Door de toenemende globalisering en de opkomst van nieuwe technieken, zoals de cloud, moeten bepaalde aspecten in een zaak soms echter ook vanuit een ander recht worden beoordeeld. Mede vanwege het lidmaatschap van AIJA, een internationale vereniging van advocaten, beschikt FlexIEbel over een groot internationaal netwerk. Hierbinnen kan snel worden geschakeld met buitenlandse advocatenkantoren.

 

FlexIEbel in juridisch ABC

Algemene voorwaarden

FlexIEbel verleent haar diensten uitsluitend op basis van haar algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden kunt u hier lezen, downloaden en printen.

De algemene voorwaarden van FlexIEbel bevatten onder meer een beperking van aan­spra­ke­lijk­heid, een keuze voor Nederlands recht en de bevoegd­heid van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem.

Beroepsaansprakelijkheid

FlexIEbel is verzekerd tegen beroeps­aansprakelijkheid bij Aon Risk Solutions, gevestigd aan de Paalbergweg 2-4, 1105 AG in Amsterdam met een wereldwijde dekking van EUR 2.000.000 per aanspraak (met een eigen risico van EUR 1.250 per aanspraak).

Company info

FlexIEbel is een handelsnaam van FlexIEbel B.V., een besloten vennootschap gevestigd aan de Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS in Arnhem en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72681373. 

FlexIEbel staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK in Den Haag, tel: 070-335 35 35, e-mail: info@advocatenorde.nl.

  FlexIEbel B.V.
Velperplein 23
6811 AH Arnhem
+ 31 (0)26 800 12 10
+ 31 (0)6 47 898 555
info@flexiebel.nl
  KvK: 72681373
Btw: NL859195673B01

Deel deze pagina: